Osasuna – Valencia ponturi pariuri 15.04.2024

Scris de CaraCiprian14/04/2024
1
2.19
X
3.06
2
3.76
Osasuna
Valencia
COTA PONT
2.18

Osasuna si Valencia sunt adversare luni seara, de la 22.00, in ultimul meci al etapei cu numarul 31 din LaLiga. Disputa din meciul tur s-a incheiat cu victoria Osasunei cu 2-1, insa cele 2 echipe si-au impartit victoriile in ultimele meciuri directe.

Osasuna

  • A castigat cu 3-0 meciul din ultima etapa cu ,,lanterna roșie", Almeria, o victorie de moral, dupa cele 2 infrangeri consecutive. Nu au reusit sa mentina insa un ritm constant in meciurile de pe teren propriu, nereusind sa lege mai mult de 2 victorii consecutive in acest sezon. Acestia sa nu piarda meciul de luni este dupa parerea mea unul dintre cele mai bune ponturi pariuri sportive.
  • Incearca sa fie la inaltimea sezonului trecut, cand a prins finala Cupei Spaniei si a jucat in play-off-ul pentru Conference League. Anul acesta a fost eliminata din Copa del Rey in optimi, iar singura sansa pentru o noua prezenta in Europa este parcursul din campionat. Sansele sunt mici, dar sperantele s-ar pastra cu o eventuala victorie in fata Valenciei. 
  • La nivel de lot, Arrasate are 2 absenti, Kike Barja si Unai Garcia, care sunt accidentati. Ruben Pena si David Garcia revin dupa accidentarile suferite, in timp ce Lucas Torro se intoarce dupa suspendare.

Valencia

  • Are 2 meciuri consecutive fara infrangere, dar si fara gol primit si vine dupa victoria de pe terenul Granadei, scor 1-0.,,Liliecii" au o singura infrangere in ultimele 5 meciuri jucate, in care au inregistrat 2 victorii si 2 remize, insa nu au stat chiar bine in atac, avand doar 4 goluri marcate in ultimele 5 partide.
  • In meciurile de acasa, echipa lui Baraja a acumulat aproape de 2 ori mai multe puncte in comparatie cu cele stranse din deplasare. Pe Mestalla a reusit sa obtina puncte in fata granzilor Real Madrid si Barcelona. 
  • Baraja nu poate conta pe 3 jucatori pentru deplasarea de luni seara. Mouctar Diakhaby, Jose Gaya si Roman Yaremchuk sunt accidentati, dar revine in lot Sergi Canos.

Intalniri directe

Osasuna si Valencia s-au intalnit de 37 de ori in ultimele 2 decenii (in La Liga si Copa del Rey). Palmaresul direct este de partea ,,liliecilor", care s-au impus in 20 de meciuri. Osasuna are 8 victorii, iar rezultatul de egalitate s-a consemnat de 9 ori. 

Echipe probabile

osasuna

22:00

valencia

Herrera

Areso

Catena

Herrando

Mojica

Munoz

Moncayola

Oroz

Gomez

Garcia

Budimir

echipament bzc

Mamardashvili

Foulquier

Ozkacar

Mosquera

Correia

Perez

Guerra

Pepelu

Gonzalez

Lopez

Duro

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Prima repriza Peste 0,5 goluri ne ofera cota de 1.61.

Osasuna sa castige sau Peste 2,5 goluri ne ofera o cota de 1.57.

Osasuna – Valencia ponturi pariuri

Gazdele ocupa pozitia a 9 a si sunt departe atat de locurile europene, cat si de cele care duc in Segunda Division. In schimb, dupa rezultatele bune obtinute in 2024, Valencia a urcat pana pe pozitia a 7 a si spera in continuare la o prezenta in competitiile continentale sezonul viitor.

S-au marcat 9 goluri in ultimele 2 partide jucate de Osasuna in La Liga. Echipa din Pamplona a inscris cel putin o data in 10 din ultimele 11 meciuri de acasa in campionat.

Pe de alta parte, Valencia are cea mai slaba defensiva dintre primele 9 clasate in confruntarile din deplasare. Nu a excelat in ofensiva in jocurile de pe teren strain, dar este echipa care are mai mare nevoie de puncte in acest meci.

10 din ultimele 12 partide directe au avut cel putin GG la final. S-a intamplat si in partida tur, dar si in meciul de pe El Sadar din sezonul trecut.

Media de goluri marcate in disputele directe este de 3 pe meci. Pentru reusite in ambele porti in partida de luni, cota este de 2.18 in cadrul agentiei Las Vegas. Acesta este si pronosticul meu.
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Osasuna – Valencia
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
2.18 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+318
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: