Parma – Lazio ponturi pariuri 10.01.2021

Scris de chiriladavid2509/01/2021

Stadionul „Ennio Tardini” din Parma va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 17 de Serie A, dintre Parma si Lazio. Meciul va incepe de la ora 16:00, urmand a fi transmis de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport +, formatia oaspete fiind favorita la victorie.

⚽ 1. Parma.

A coborat pe loc retrogradabil, venind dupa 4 infrangeri la rand, serie care a condus la demiterea antrenorului Liverani. In locul sau a fost instalat D'Aversa, cel care a adus echipa din Serie C pana in prima divizie, urmand a bifa acum meciul 150 la carma acestei echipe.

A pierdut in ultimul joc, 3:0, in deplasare cu Atalanta, meci in care a avut 1 singur sut pe poarta adversa, prestatia fiind una lamentabila. Grassi, Kucka, Iacoponi, Nicolussi, Caviglia, Gagiolo si Karamoh sunt accindetati si vor absenta de la acest joc.

⚽ 2. Lazio.

Se afla pe pozitia a 8-a, avand 25 de puncte, cu 3 mai putin decat Atalanta. Are 7 victorii, 4 remize si 5 infrangeri, reusind sa castige in primul meci din an, 2:1, cu Fiorentina.

Caicedo si Ciro Immobile au marcat golurile care au adus victoria cu formatia viola, un meci care a fost unul destul de echilibrat. Lulic, Fares si Correa sunt accidentatii formatiei oaspete. De asemenea,

⚽ 3. Intalniri directe

4 victorii din tot atatea jocuri are Lazio de la revenirea lui Parma in Serie A, acestia castigand si in sezonul precedent, 2:0 acasa si 1:0 la Parma. Astfel, victoria lui Lazio e poate cel mai bun pronostic Serie A din aceasta runda.

⚽ 4. Parma – Lazio echipe probabile:

Parma (4-3-1-2): Sepe; Pezzella, Bruno Alves, Osorio, Busi; Kurtic, Brugman, Hernani; Brunetta; Inglese, Gervinho.
Lazio (3-5-2): Reina; Radu, Acerbi, Luis Felipe; Marusic, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lazzari; Caicedo, Immobile.

⚽ 5. Parma – Lazio cote pariuri

Multe pariuri interesante la acest meci la Netbet, pentru peste 1.5 goluri Lazio cota oferita de acestia e de 1.68.

De asemenea, gol marcat de ambele formatii are o cota de 1.90 la aceeasi casa de pariuri.

⚽ 6. Parma – Lazio ponturi pariuri

Parma – Lazio ponturi pariuri

Voi miza pe victoria formatiei oaspete, echipa care se afla intr-o forma foarte buna, jucand bine cu Fiorentina, avand atacantii intr-o forma foarte buna, ambii marcand in precedentul meci, Immobile fiind chiar intr-o forma de exceptie, cu gol marcat in 9 din ultimele 10 meciuri.

Asadar, numai Immobile ar garanta un gol in acest joc, asta in conditiile in care Parma pierde pe banda rulanta, venind dupa 4 infrangeri la rand, marcand intr-un singur meci din aceste 4, cu Crotone, intr-o infrangere, scor 2:1.

Lazio are 4 victorii in cele 8 deplasari de pana acum, acestia nereusind sa castige in ultimele 3 meciuri, avand astfel nevoie cat mai repede de un succes si pe teren strain.
Parma – Lazio
Pronostic: 
victorie Lazio
Cota: 
1.62 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
33 din 65
PROCENTAJ
51%
UNITĂȚI
+639
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: