Pronosticuri hochei 31.10.2014

787

Pronosticuri hochei 31.10.2014 – Meciuri multe astazi in hocheiul european. Avem minim cinci partide in primele ligi din Finlanda, Germania, Cehia, Austria sau KHL si nu ne va fi foarte usor sa alegem cele mai bune trei pronosticuri.

hochei1

  • 20:30 > Germania DEL > Hamburg – Augsburg

Hamburg este in mare forma. Din 12 octombrie a castigat toate cele cinci jocuri disputate. Au fost victorii clare, cu minim cinci goluri inscrise de Hamburg. Acasa are victorii pe linie in ultimele cinci jocuri, adica din 26 septembrie. Astazi va intalni o echipa care are trei esecuri in ultimele patru partide. In doua din aceste jocuri n-a reusit nici macar sa marcheze. Are nu mai putin de cinci esecuri in ultimele sase deplasari. Ultima intalnire directa a avut loc in urma cu zece zile, Hamburg castigand lejer tot acasa, cu 5:0.
Pronostic: victorie Hamburg inclusiv OT si penalty-uri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

  • 18:30 > Rusia KHL > UHC Dynamo – SKA St. Petersburg

Duel intre doua echipe spectaculoase din KHL. UHC Dynamo vine dupa doua partide in care a marcat, dar a si primit minim trei goluri. Acasa a incheiat ambele partide din ultimele trei saptamani in over 5.5. De partea cealalta, SKA este formatia in jocurile careia se inscriu cele mai multe goluri in acest start de sezon, media apropiindu-se de aproape sapte reusite per joc, mai exact este de 6.9 goluri / meci. A jucat in urma cu doua zile in arena lui Podolsk, castigand cu 6:4. Are in ultimele patru jocuri trei partide cu minim opt goluri, cealalta avand parte de doar patru goluri. In campionatul trecut St. Petersburg a facut singura over-ul propus astazi, marcand cate sase goluri in ambele dueluri, 6:2 in deplasare si 6:3 acasa.
Pronostic: peste 5.5 goluri la o cota de 1.909 la Sportingbet.ro

  • 20:15 > Austria EBEL > Olimpija Ljubljana – Graz

Slovenii Olimpija Ljubljana formeaza cea mai slaba echipa din EBEL. Are doar patru puncte din 14 jocuri si pierde pe linie, in timpul regulamentar, de sase jocuri. Acasa a marcat cate un gol in fiecare din ultimele trei partide jucate, toate fiind pierdute in timpul regulamentar. Graz este pe trei cu 20 de puncte, sase mai putine decat liderul Vienna, dar cu un meci in minus fata de aceasta. In luna octombrie a jucat de trei ori in deplasare, obtinand oua victorii in timpul regulamentar. Prima directa a sezonului s-a jucat cu Graz in postura de gazda. Acesta s-a impus cu 5:4, asta dupa ce in minutul 43 avea patru goluri avans. Mergem si in acest pe mana echipei mai valoroase.
Pronostic: victorie Graz in timpul regulamentar la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe pronosticurile din hochei propuse mai sus si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here