Schalke – Hertha ponturi pariuri 14.04.2023

Scris de Johnny13/04/2023
1
2.35
X
3.40
2
3.10
Schalke
Hertha
COTA PONT
1.42

Schalke si Hertha se intalnesc vineri seara in deschiderea rundei cu numarul 28 din Bundesliga. Confruntarea dintre cele doua echipe este programata de la ora 21:30 pe Veltins Arena din Gelsenkirchen.

Schalke

  • E ultima clasata. Vine dupa doua prestatii slabe, fiind invinsa la zero de Leverkusen si Hoffenheim. Inainte de cele doua esecuri a dat semne de revenire si a legat opt partide consecutive fara esec.
  • In 2023 doar Leipzig si Leverkusen au invins-o cand a jucat acasa. Nu trebuie uitat ca a incurcat-o inclusiv pe Dortmund. Jocul pe care il practica nu este insa unul prea bun, iar eu unul ii dau sanse slabe de a se mentine in Bundesliga.
  • Heekeren, Kozuki, Polter si Uronen sunt cu totii accidentati si raman pe tusa. Karaman si van den Berg au la randul lor probleme medicale, fiind incerti.

Hertha

  • E pozitionata chiar deasupra trupei din Gelsenkirchen. A acumulat cu un singur punct mai mult decat ea. In runda precedenta a gazduit-o pe Leipzig. N-a jucat rau, insa pana la urma a fost invinsa la limita, scor 0-1.
  • Are probleme mari cand evolueaza in deplasare. A pierdut 10 din cele 13 partide disputate departe de casa, reusind s-o invinga doar pe Augsburg in septembrie. Nu cred ca pontul zilei vine de la acest duel, dar vineri avem multe alte partide interesante.
  • Boetius, Ejuke si Jarstein sunt jucatorii care nu vor face deplasare ala Gelsenkirchen, fiind accidentati. Nsona are si el probleme la genunchi si ar putea ramane pe tusa.

Intalniri directe

Meciul tur a fost castigat la limita de Hertha, scor 2-1. Ultimele trei intalniri directe au fost de peste 2.5 goluri.

Echipe probabile

Schalke

21:30

Hertha

Fährmann 

Brunner 

Yoshida 

Jenz 

Matriciani 

Kral 

Krauß 

Skarke 

Zalazar 

Bülter 

Frey 

echipament bzc

Christensen 

Uremovic 

Kempf 

Dardai 

Richter 

Tousart 

Cigerci 

Serdar 

Plattenhardt 

Lukebakio 

Kanga 

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Cota pentru minim un penalty in meci este de 3.30 la Superbet.

La GG in oricare repriza cota e de 2.30.

Schalke – Hertha ponturi pariuri

E foarte greu de pariat pe un astfel de duel. Am ales pana la urma sa mizez pe un pariu cu o cota mai mica, dar care consider ca are sanse bune de reusita. Mizez pe minim patru cornere executate in prima repriza. Cele doua echipe se prezinta bine la acest capitol, ambele avand in medie peste 4 lovituri de colt executate pe intalnire.

M-am uitat putin peste statistica ultimelor meciuri si am observat ca deseori se executa multe cornere in prima repriza in Bundesliga. De altfel linia de 3.5 lovituri de la coltul terenului este pusa destul de jos. Cred ca ea va fi depasita cu lejeritate, chiar daca fata in fata se afla cele mai slabe doua echipe ale campionatului.
Johnny
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Schalke – Hertha
Pronostic: 
Peste 3.5 cornere in prima repriza
Cota: 
1.42 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: