Slovacia – Austria ponturi pariuri 23.03.2024

Scris de Zamfi22/03/2024
1
3.15
X
3.20
2
2.37
Slovacia
Austria
COTA PONT
1.65

Slovacia si Austria se intalnesc sambata seara de la ora 19:00, pentru a sasea oara intr-o partida amicala. Intalnirea se va juca pe arena ”Tehelne pole” din Bratislava si va fi transmisa pe programele Digi Sport 3, Prima Sport si Orange Sport.

Slovacia

  • Slovacia s-a calificat la al treilea European consecutiv. La precedentele doua editii, echipa antrenata acum de italianul Francesco Calzona a iesit de fiecare data pe locul 3 in grupa.
  • Reprezentativa de la Bratislava a incheiat grupa cu 7 victorii, o remiza cu surpriza Luxemburg si 2 infrangeri in fata Portugaliei lui Cristiano Ronaldo.
  • Slovacii sunt destul de productivi in atac, ei marcand cel putin o data in ultimele cinci dispute. De asemenea, sa remarcam si faptul ca a pierdut doar o singura data acasa, in ultimul an si jumatate.
  • Pentru partida de sambata, Slovacia nu ii are la dispozitie pe fundasul Skriniar de la PSG si mijlocasul Bero de la Bochum, ambii fiind accidentati. 

Austria

  • In cele mai recente 10 meciuri disputate, oamenii lui Ralf Rangnick au bifat 7 victorii, 2 remize si o infrangere cu viitoarea adversara a ”tricolorilor”, Belgia.
  • Austria s-a calificat la Euro dupa o campanie fara prea multe erori, situandu-se pe locul 2 in grupa, cu 19 puncte, cu unul mai putin decat lidera Belgia.
  • In cel mai recent duel selectionata de la Viena a trecut cu 2-0 de Germania. Este de remarcat eficienta atacului, Austria marcand cel putin cate doua goluri in patru din ultimele cinci jocuri.  
  • Pentru acest duel, Alaba este absent din motive medicale, selectionerul Ralf Rangnick renuntand si la portarul Hedl, mijlocasul Grull si atacantul Burgstaller. 

Intalniri directe

Cele doua nationale s-au intalnit in 5 partide amicale. Trei s-au terminat la egalitate, iar celelalte 2 au consemnat cate o victorie pentru fiecare. Am avut putine X-uri inregistrate, astfel ca sansa dubla 12 pare sa fie unul dintre cele mai bune pronosticuri fotbal azi.

Echipe probabile

slovacia

19:00

 austria


Dubravka

 Gyomber

 Vavro

 Skriniar

Hancko

Kucka

Benes

 Holly

Mak

Polievka

Suslov


echipament bzc


Schlager

 Posch

 Lienhart

 Alaba

 Wober

 Sabitzer

 Seiwald

Baumgartner

Laimer

 Arnautovic

 Kainz


00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

In oferta celor de la Unibet gasim o cota de 1.40 pentru selectia peste 1.5 goluri, Ambele marcheaza ne aduce o cota de 1.95.

Slovacia – Austria ponturi pariuri

Ambele selectionate traverseaza o perioada buna, obtinand calificarea la Euro. Atacul functioneaza in ambele tabere, observand multe goluri in jocul celor doua selectionate.

Slovacia nu a pierdut in ultimul an si jumatate in meciurile disputate pe teren propriu, decat in fata Portugaliei, iar ultimele dueluri au fost spectaculoase, 3 respectiv 6 goluri la final.

Austria reprezinta echipa mai valoroasa, cu jucatori mai ofensivi si observam ca trupa de la Viena marcheaza in aproape toate meciurile.

Consider ca va fi un joc antrenant, iar in mod normal golurile nu ar trebui sa lipseasca. Mizez pe cel putin doua reusite in meci, dar si pe cornere. Cred ca linia de peste 5.5 este una potrivita pentru acest duel.
Zamfi
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Slovacia – Austria
Pronostic: 
Bet Builder: Peste 1.5 goluri& Peste 5.5 cornere
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: