Ponturi tenis 3 ianuarie 2024

Scris de adrian198102/01/2024

Dupa pauza dintre sezoane, anul 2024 debuteaza cu cateva turnee foarte interesante si cu reveniri de rasunet cum este cea a lui Rafael Nadal care joaca la turneul de la Brisbane.

Pe langa turneul mixt de la Brisbane se mai joaca turneul ATP Hong Kong, turneul WTA de la Auckland si United Cup cu jucatori si jucatoare de clasa la start.

Pentru ziua de 03 ianuarie 2024, tipsterii nostri va propun in acest articol cele mai bune ponturi din tenis din care va puteti inspira pentru biletele voastre.

Maria Sakkari – Leylah Fernandez ponturi pariuri

Sakkari nu a inceheiat grozav sezonul trecut pierzand toate cele 3 meciuri de la Turneul Campioanelor dar era dupa un sezon lung si adversarele de prima clasa.

Pauza de iarna i-a prins bine, a jucat deja un meci la United Cup, cu Seguel cu care a jucat excelent lasandu-i un singur game dupa ce a dominat-o categoric.

Pe Fernandez a batut-o de 2 ori pe hard, in 2021 in Australia la Melbourne (6-2, 6-2) si anul trecut Washington (7-5, 6-2) si eu cred ca ii este net superioara si acum la startul acestui sezon.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Maria Sakkari – Leylah Fernandez
Pronostic: 
Victorie Sakkari
Cota: 
1.80 @

Olivia Gadecki – Elena Rybakina ponturi pariuri

Rybakina este, in opinia mea, jucatoarea cu cel mai bun serviciu din circuit si a demonstrat-o din plin anul trecut cand a reusit meciuri memorabile cu o multime de asi reusiti.

Gadecki poseda si ea un serviciu puternic care produce asi, are 22 de asi in cele 3 meciuri jucate aici (7 seturi) si cred ca poate sa puna lejer 4-5 asi chiar si cu Rybakina.

Chiar daca meciul nu va fi unul foarte echilibrat cred ca 16-17 game-uri, chiar mai putine, sunt suficiente pentru ca cele doua sa puna pe tabela, impreuna, macar 9 asi.
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Olivia Gadecki – Elena Rybakina
Pronostic: 
Total asi: 9+
Cota: 
1.53 @

Holger Rune – Alexander Shevchenko ponturi pariuri

Sfarsit de sezon peste asteptari pentru Shevchenko, care a avut un sezon de indoor cu victorii la Fritz, Wawrinka sau Khachanov. Aici a trecut de van Asche in primul tur dupa un meci facil, in care francezul a gresit destul incat sa-i faca viata usoara lui Alex.

De partea cealalta, Rune a dispus de Purcell, australianul nereusind sa tina un ritm decent decat un set; a fost doar o chestiune de timp pana serviciul lui Max a cedat in fiecare set, in raliuri neavand sorti de izbanda.

Desi Shevchenko nu are puncte vulnerabile mari, inca are nevoie de experienta la acest nivel si o spun pentru ca l-am vazut sa atace in momente care nu cereau neaparat asta. Impotriva lui Rune ai nevoie de constanta si rabdare – fiind prima intalnire directa imi e greu sa cred ca rusul ii va descoase atat de rapid jocul danezului.

Cu o echipa noua, in care si-au facut aparitia in ultimele luni Becker si Luthi (fostul antrenor al lui Federer) si cu o parte de tablou din care au disparut 2 capi de serie, il vad pe Rune motivat sa mearga pana la capat la Brisbane,
sleepwalkR
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Holger Rune – Alexander Shevchenko
Pronostic: 
Rune 2-0
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: