Torino – Frosinone ponturi pariuri 21.04.2024

Scris de CaraCiprian20/04/2024
1
1.70
X
3.90
2
5.00
Torino
Frosinone
COTA PONT
3.00

Torino si Frosinone sunt adversare duminica, 21 aprilie, de la ora 16.00, in etapa 33-a din Serie A. Desi ,,taurii” ar mai avea teoretic sanse sa se califice macar in Conference League, trebuie spus ca meciul are cu adevărat miza doar pentru ,,giallazzurri".

Torino

  • A avut parte, pana acum, de un nou sezon in care n-a avut probleme cu retrogradarea. A stat, insa mereu in zona mediana a clasamentului, destul de aproape de locurile europene.
  • Chiar si acum persista aceasta iluzie a unei calificari continentale, mai ales ca Italia va beneficia de un loc suplimentar. Cota 2 azi ne-o ofera ,,taurii" daca reusesc sa marcheze cel putin 2 goluri in acest meci.
  • In functie si de cine castiga Cupa, pozitia a 8 a ar putea duce in Conference League. Deocamdata, acolo e Napoli, care are 4 puncte peste ,,piemontezi".
  • Duminica, Juric nu va sta pe banca, fiind suspendat, la fel ca Ricci. In plus, nu vor juca nici Schuurs, Djidji si Pellegri, care sunt accidentati.

Frosinone

  • Este una dintre cele 3 echipe dintre ultimele 8, alaturi de Cagliari si Verona, care inca nu au schimbat antrenorul in acest sezon.
  • Gruparea ,,giallazzurro" merge in continuare pe mana lui Eusebio Di Francesco, desi nu a mai batut pe nimeni de 11 etape. A trait multa vreme din rezultatele peste asteptari obtinute in prima parte a campionatului, insa, din decembrie, a tot alunecat in clasament, iar acum se afla de cateva runde in zona retrogradarii.
  • In ultimele 19 etape, a castigat o singura data, 3-1 cu Cagliari, acum 3 luni. Seria de 11 jocuri fara succes a inceput la final de ianuarie, printr-un 1-1 cu Verona. Au urmat apoi 6 infrangeri si alte 4 remize, dintre care 3 in ultimele 3 meciuri.
  • Urmeaza acum un alt joc destul de complicat, unul in care nu vor juca, din cauza accidentarilor, Oyono, Kalaj, Bonifazi, Harroui si Marchizza.

Intalniri directe

3 din ultimele 5 partide directe disputate atat in campionat cat si in cupa au fost castigate de Torino, iar celalate 2 partide au fost incheiate cu un rezultat de egalitate. La unul dintre cele 2 rezultate de egalitate s-a mers in prelungiri deoarece era un meci de cupa. In acel meci Frosinone a reusit sa castige in minutele de prelungiri.

Echipe probabile

torino

16:00

frosinone

Milinkovic-Savic

Tameze

Buongiorno

Rodriguez

Bellanova

Ilic

Linetty

Lazaro

Vlasic

Sanabria

Zapata

echipament bzc

Turati

Lirola

Romagnoli

Okoli

Zortea

Mazzitelli

Barrenechea

Valeri

Soule

Brescianini

Cheddira

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Peste 4,5 cornere Torino ne ofera o cota de 1.42.

Zapata sa inscrie oricand are cota de 2.10.

Torino – Frosinone ponturi pariuri

Moralul ,,taurilor” ar trebui sa fie unul destul de bun in prezent nu neaparat din cauza clasarii, ci pentru ca, in urma cu o etapa, a reusit un 0-0 in fata rivalei Juventus, intr-un Derby della Mole disputat pe teren propriu. Ramane de vazut daca acum va reusi sa o incurce pe Frosinone in lupta pentru surpraviețuire. Ceea ce cred eu ca o sa se intample aproape sigur este faptul ca le va marca celor de la Frosinone cel putin un gol.

Cu 6 etape inainte de final, echipa lui Di Francesco este la un punct de Empoli, prima peste linie, dar, daca nu incepe sa si castige anumite meciuri, va fi greu sa scape de retrogradarea in Serie B, dupa doar un sezon. Cu siguranta si Frosinone va reusi sa marcheze cel putin un gol in aceasta disputa.

Torino a incasat in 4 din ultimele 5 intalniri directe cel putin un cartonas, ceea ce ma face sa cred ca si in aceasta intalnire va incasa cel putin un cartonas. Media de cornere intre cele 2 echipe este destul de ridicata, de aceea pentru a mari putin cota am adaugat si minim 6 cornere la acest duel.
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
Torino – Frosinone
Pronostic: 
Bet builder: Ambele echipe marcheaza. Peste 2,5 goluri, Peste 5,5 cornere in meci. Torino va incasa peste 0,5 cartonase
Cota: 
3.00 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+235
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: