Vallecano – Celta Vigo ponturi pariuri 01.11.2021

Scris de Radu Oprea01/11/2021

Estadio de Vallecas din Madrid gazduieste intalnirea dintre Vallecano si Celta Vigo. Partida va fi arbitrata de catre Adrian Cordero Vega si se anunta a fi foarte interesanta. Ti-am pregatit informatii despre ambele echipe si un pronostic cu o cota atractiva.

⚽1. Vallecano

Pentru o nou-promovata face o treaba exceptionala, ea fiind pe locul al 5-lea cu 19 puncte adunate in 11 etape. A marcat in 8 din ultimele 9 meciuri, iar in 3 dintre ele nu a primit gol, asadar cel putin recent ofensiva a functionat foarte bine.

A inceput rau, cu 2 infrangeri la zero, dar apoi a mai suferit doar 2 si a obtinut nu mai putin de 6 victorii, ea terminand o singura data la egalitate. Pe teren propriu a castigat toate cele 5 dispute din actuala stagiune, iar la PublicWin este usor favorita acum.

Martin Merquelanz este accidentat de ceva timp si inca nu si-a revenit. Veteranul Radamel Falcao este anuntat ca fiind titular, deci avem din nou ocazia sa il vedem la treaba pe varful columbian.

⚽2. Celta Vigo

Este pe 14 in La Liga Spania si asta pentru ca in 11 runde parcurse a acumulat doar 10 puncte. Nu a inscris in 3 din ultimele 4 partide si doar in cea in care a facut-o a scapat fara sa incaseze gol.

In 3 din ultimele 4 dispute a pierdut si de fiecare data a facut-o la zero, exceptia fiind o victorie cu 3-0 la Getafe. Este inconstanta in deplasari intrucat are 2 succese, 2 esecuri si o infrangere pe teren strain.

Jose Fontan va mai lipsi cel putin 2 saptamani pentru ca are niste probleme medicale. Renato Tapia se pare ca si-a revenit total dupa o accidentare si semnalele sunt ca va fi introdus inca din primul minut de aceasta data.

⚽3. Intalniri directe

Cat de cat recent au dat piept doar in editia 2018-2019 de La Liga. In tur avea sa castige Vallecano pe teren propriu cu scorul de 4-2, iar la Vigo au remizat, dupa un 2-2.

⚽4. Vallecano – Celta Vigo echipe probabile:

Vallecano (4-2-3-1): Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, F. Garcia – U. Lopez, Comesana – Palazon, O. Trejo, A. Garcia – Falcao.
Celta Vigo (4-1-3-2): Dituro – H. Mallo, J. Murillo, Aidoo, J. Galan – R. Tapia – B. Mendez, D. Suarez, Nolito – I. Aspas, S. Mina.

⚽5. Vallecano – Celta Vigo cote pariuri

Pentru victorie Vallecano in prima repriza cota este de 3.10 la casa de pariuri PublicWin.
Ai o cota de 2.26 la aceeasi agentie daca mizezi pe sub 1,5 goluri in ambele reprize.

⚽6. Vallecano – Celta Vigo ponturi pariuri

Vallecano – Celta Vigo ponturi pariuri

Vallecano trece printr-o forma mai buna ca adversara ei si de aceea ma astept sa faca o partida buna. Are avantajul terenului propriu si sunt destul de sigur ca va pune des in pericol poarta trupei vizitatoare.

In atacul gruparii madrilene se va afla Radamel Falcao, un superjucator, iar Oscar Trejo, Isi Palazon sau Alvaro Garcia pot face si ei diferenta lejer. A avut 5 meciuri acasa in acest campionat, le-a castigat pe toate si de fiecare data a marcat in prima jumatate de ora.

Celta Vigo are 4 infrangeri in precedentele 4 dueluri, iar aceste esecuri cu siguranta au afectat moralul elevilor lui Eduardo Coudet. In toate aceste confruntari a incasat cel putin un gol pana in minutul 60, iar eu sunt de parere ca la fel se va intampla si de aceasta data.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Vallecano – Celta Vigo
Pronostic: 
Vallecano inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 32
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+626
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: