Villarreal – Vallecano ponturi pariuri 28.04.2024

Scris de Filip0927/04/2024
1
1.75
X
3.90
2
4.75
Villarreal
Vallecano
COTA PONT
1.60

A treia partida a zilei de duminica din La Liga ne aduce un duel interesant, intre doua formatii cu obiective diferite pentru acest final de sezon. Villarreal primeste vizita lui Vallecano intr-o partida programata cu incepere de la ora 19:30. Meciul se va disputa pe Estadio de la Ceramica din Villarreal si va putea fi urmarit in transmisiune directa in Romania pe Orange Sport. 

Villarreal

Ocupa locul al noualea in campionatul spaniol de fotbal La Liga, cu 42 de puncte acumulate in 32 de meciuri disputate si pastreaza, cel putin matematic, sanse la prezenta in sezonul urmator al cupelor europene. 

A pierdut o singura data in ultimele sase meciuri disputate in toate competitiile, pe teren propriu, in fata lui Atletico Madrid, scor 1-2. Cu exceptia acestui esec, a inregistrat un egal si patru victorii. 

Este cea mai spectaculoasa echipa a acestui sezon de La Liga avand o medie de 3.3 goluri marcate sau primite pe meci, ce o situeaza pe prima pozitie la acest capitol. 

In privinta indisponibilitatilor, vor lipsi de pe teren in confruntarea cu Vallecano Bailly, Pino, Foyth si Suarez, toti accidentati. 

Vallecano

Se afla pe pozitia a 15-a in clasamentul dinaintea etapei, cu 34 de puncte acumulate in 32 de meciuri disputate si are un avans de 9 puncte in fata primului loc retrogradabil, ocupat de Cadiz. 

Are la activ o serie de patru meciuri consecutive fara infrangere, ultimul esec fiind suferit in deplasarea de la Alaves, de la inceputul lunii martie, scor 1-0. 

Situatia arata mult mai rau daca ne raportam la meciurile din deplasare. Oaspetii de duminica au ajuns la sapte partide consecutive fara victorie pe teren strain in toate competitiile, din care au pierdut cinci, remizand cu Sociedad si Celta Vigo. 

Vor lipsi de pe teren Hernandez, Garcia, Mendez si Perez, toti accidentati. 

Intalniri directe

La capitolul ultimelor cinci confruntari dintre cele doua formatii, situatia este foarte echilibrata, fiecare reusind sa castige de cate doua ori, in timp ce un meci s-a incheiat la egalitate. 

In partida tur a acestui sezon, cele doua echipe au remizat pe terenul lui Vallecano la finalul lunii septembrie, scor 1-1, rezultat stabilit inca din minutul 16, dupa golurile lui Sorloth si Perez. 

Echipe probabile

  • Villarreal: Jorgensen – Pedraza, Albiol, Mosquera, Femenia – Baena, Comesaña, Parejo, Ilias – Sorloth, Gerard Moreno
  • Vallecano: Dimitrievski – Chavarria, Mumin, Lejeune, Balliu – Unai Lopez, Valentin – De Frutos, Ciss, Isi – Camello

Cote pariuri

Ambele echipe marcheaza (GG): Da - Cota 1.80

Pauza sau Final: 1 - Cota 1.50

Villarreal – Vallecano ponturi pariuri

Villarreal are nevoie de un final de sezon perfect pentru a putea spera sa recupereze ecartul fata de locurile de cupe europene si sa reuseasca in extremis o prezenta europeana in sezonul urmator.

De cealalta parte, Vallecano are nevoie de puncte pentru a-si asigura matematic ramanerea in esalonul de elita al fotbalului spaniol.

Rezultatele obtinute in ultimele etape demonstreaza ca ambele echipe traverseaza o forma foarte buna, astfel ca pare destul de riscant un pariu pe oricare dintre ele.

Pe de alta parte, cu 51 de goluri marcate si 55 primite in 32 de meciuri, Villarreal este cea mai spectaculoasa echipa a campionatului, astfel ca putem sa ne asteptam la un meci frumos, cu ocazii si goluri.
Filip09
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Villarreal – Vallecano
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri & Peste 7.5 cornere
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
17 din 29
PROCENTAJ
59%
UNITĂȚI
+960
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: