Ponturi handbal 25.04.2024

Scris de Florin198125/04/2024

Azi se disputa ultimele doua partide din mansa tur a sferturilor de finala Champions League, Barcelona spera sa obtina un succes la Paris, in timp ce Telekom Veszprem are prima sansa pe teren propriu in fata lui Aalborg.

PSG – Barcelona ponturi pariuri

PSG spera sa prinda Final Four la Koln, dar parcursul sau din actuala editie de Champions League nu a fost unul incurajator , locul 3 in grupa, 5 infrangeri in 14 partide, bilant destul de slab pentru pretentiile sale.

Parizienii nu sunt intr-o forma buna nici la momentul actual, in weekend au pierdut Cupa Frantei in fata lui Nantes la 8 goluri, canarii castigand recent si meciul din campionat.

Barcelona a fost la un nivel inalt intreg sezonul, chiar daca a pierdut doi jucatori de calitate in vara, lotul sau contine jucatori foarte valorosi care pot castiga Champions League.

Catalanii au si avantajul unui program mult mai lejer, castiga la pas titlul in campionatul intern, astfel isi pot face programul in functie de aceasta dubla.

Mizez pe un succes al oaspetilor care din punctul meu de vedere au mai multa calitate in joc, solutii excelente pe banca de rezerve, stau bine si la meciurile directe cu 8 victorii, o remiza si o infrangere in 10 partide.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
PSG – Barcelona
Pronostic: 
victorie Barcelona
Cota: 
1.98 @

Telekom Veszprem – Aalborg ponturi pariuri

Un meci aparent facil pentru formatia gazda, dar maghiarii trebuie sa intre super concentrati in aceasta dubla, un rezultat slab acasa va cantari enorm in ecuatia calificarii.

Aalborg este o trupa imprevizibila, dar marele sau punct slab ramane banca de rezerve, una care nu ajuta la fel de mult precum in cazul adversarei sale, primul sau 7 este unul de calitate, dar va fi extrem de important ritmul la care va duce jocul.

Gazdele pluseaza la acest capitol, au un lot foarte valoros, o banca de rezerve ce contine jucatori de calitate, echipa poate impune un ritm sufocant din primul si pana in ultimul minut fara a lasa timp de respiro.
Florin1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Telekom Veszprem – Aalborg
Pronostic: 
victorie Telekom Veszprem handicap – 2.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
4 din 5
PROCENTAJ
80%
UNITĂȚI
+235
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: