Unibet Bingo

Unibet Bingo este o secțiune specializată a platformei Unibet care oferă jocuri de bingo online. Acesta este un joc de noroc popular în care jucătorii marchează variantele pe un talon de joc.

Unibet oferă o gamă bogată de opțiuni pentru jocurile de bingo online, cu variante precum 75 Ball, 90 Ball și 75 Ball Variant.

Cu premii atractive și o varietate de camere de bingo, poți experimenta distracția la maxim.

Jocul este cunoscut pentru a fi o modalitate distractivă de a socializa și de a avea șansa de a câștiga premii.

Dacă ești un fan al acestui joc sau vrei să încerci ceva nou, Unibet pare să ofere o platformă potrivită pentru tine.

Cum joci bingo la Unibet?

Pentru a juca bingo la Unibet, urmează acești pași de bază:

 1. Crează un cont: dacă nu ai un cont Unibet, începe prin a-ți crea unul. Asigură-te că furnizezi informațiile corecte și complete.
 2. Depune fonduri: după ce te-ai înregistrat și autentificat trebuie să depui bani în cont pentru a juca bingo. Unibet oferă diverse opțiuni de depunere.
 3. Accesează secțiunea: după ce ai bani în cont mergi la secțiunea de bingo a site-ului Unibet. Poți găsi această secțiune în meniul principal sau în zona de jocuri de noroc.
 4. Alege o cameră: în secțiunea de bingo vei vedea o listă de camere disponibile, precum Grand Prix, The Podium, All Stars etc.
 5. Cumpără bilete: în camera accesată vei putea vedea prețul biletelor pentru următoarea rundă. Cumpără bilete și ține cont că cu cât cumperi mai multe bilete, cu atât ai mai multe șanse de câștig.
 6. Participă la joc: Începe să joci atunci când începe runda. Toate numerele extrase vor fi afișate pe ecran. Dacă numerele de pe biletele tale sunt extrase și completezi un model sau o linie poți câștiga un premiu.
 7. Câștiguri și premii: dacă ai noroc și câștigi premiile vor fi creditate instant în cont.

Joacă gratis bingo la Unibet

Camera Începătorilor oferită de Unibet este o oportunitate excelentă pentru cei care sunt noi în lumea bingoului online.

Această cameră îți permite să joci gratis și să experimentezi toate jocurile oferite de Unibet fără a fi nevoie să faci o depunere.

Pentru un începător aceasta poate fi o modalitate excelentă de a învăța cum funcționează jocul de bingo online, cum se completează cardurile de bingo și cum se urmăresc numerele extrase.

În plus, având oportunitatea de a câștiga premii în bani cash fără a face depuneri inițiale, acesta poate fi un mod atractiv de a începe.

Acces în camerele private de bingo

Camera privată de Bingo de la Unibet este o oportunitate exclusivă pentru jucătorii care doresc să trăiască o experiență mai sofisticată în lumea bingoului online.

Cu acces deschis de 2 ori pe săptămână această cameră oferă jocuri exclusive și șansa de a câștiga jackpoturi fixe.

Acesta este cu siguranță un element atractiv pentru cei care doresc să încerce ceva mai special în lumea acestor tipuri de jocuri.

Pentru a avea acces la Camera Privată jucătorii trebuie să cumpere tichete de bingo sau să joace mini jocuri în timpul zilelor deschise.

Acesta poate oferi o experiență deosebită și o șansă de a câștiga recompense mai mari în cadrul acestei camere selecte.

Unibet Bingo – reguli de bază

Asigură-te că citești regulile specifice pentru fiecare cameră de bingo și că înțelegi cum funcționează jocul.

Tipul de joc de bingo poate varia în funcție de numărul de bilete, prețul lor și modelele pe care trebuie să le completezi pentru a câștiga.

Fii conștient că jocul de bingo este un joc de noroc, iar rezultatele sunt determinate de extragerile aleatoare. Joacă întotdeauna responsabil și stabilește-ți un buget de joc înainte de a începe.

Regulile jocului sunt, într-adevăr, simple și ușor de înțeles, indiferent dacă joci în varianta online sau la o sală tradițională. Iată pașii de bază la jocul de bingo:

 1. Achiziționarea biletelor: fiecare jucător poate să cumpere bilete de bingo. Aceste bilete conțin grile cu cifre. Structura grilei variază în funcție de tipul de bingo pe care îl joci.
 2. Extragerea numerelor: un software extrage numere aleatorii.
 3. Marcaarea numerelor: dacă un număr extras se regăsește pe bilet va fi marcat automat.
 4. Obținerea unei combinatii câștigătoare: scopul este să completezi o anumită combinație de numere câștigătoare, cum ar fi o linie orizontală, verticală sau diagonală, două linii, sau chiar toate numerele de pe bilet. Combinațiile câștigătoare pot varia de la un joc la altul.
 5. Anunțarea câștigătorilor: primii jucători care completează 1, 2, 3 linii sau toată grila (în funcție de tipul jocului) sunt anunțați instant și apoi la final, când se acordă și premiile.

Bonusuri și promoții Unibet Bingo

Trebuie spus că la operatorul NU se oferă bonus de bun venit pentru secțiunea de bingo, precum se întâmplă la pariuri sportive, cazino sau poker, bonusuri despre care ai toate detaliile în pagina cu Bonusuri Unibet.

Unibet organizează adesea turnee și competiții ale acestui joc, unde participanții pot concura pentru recompense mari, inclusiv bani cash sau alte recompense.

Este întotdeauna o idee bună să verifici secțiunea de promoții de pe site-ul Unibet Bingo sau să te abonezi la newsletterul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente oferte și promoții.

Tipuri de bingo la Unibet

Unibet oferă mai multe tipuri de bingo online, inclusiv variante cu 75 de bile și 90 de bile, cunoscute sub numele de 75-Ball, 75-Ball Variant sau 90-Ball Bingo. Mai jos îti prezint fiecare tip în parte.

Bingo cu 75 de bile

unibet bingo 75 bile

Bingo online cu 75 de bile este o variantă populară a jocului.

Acesta se joacă cu numere de la 1 la 75, iar fiecare bilet de bingo are 5 rânduri și 5 coloane, Astfel, fiecare bilet conține un total de 25 de numere.

Regulile de bază sunt următoarele:

 • Începi prin achiziționarea unuia sau mai multor bilete pentru runda respectivă.
 • Fiecare cupon are 25 de posibilități distribuite în cele 5 rânduri și 5 coloane. Scopul este să completezi unul sau mai multe tipuri de modele pentru a câștiga recompense.
 • În timpul jocului numerele vor fi extrase la întâmplare din totalul de 75 de bile. Dacă un număr extras coincide cu un număr de pe biletul tău, acel număr va fi marcat pe cupon.
 • Scopul este de a completa un anumit tip de model pe cupon. Există mai multe tipuri de modele în funcție de regulile jocului, cum ar fi completarea primului rând, a două rânduri, a unui colț sau chiar a tuturor numerelor de pe cupon.
 • Dacă reușești să completezi primul unul dintre tipurile de modele pentru care joci vei câștiga un premiu. Premiile pot varia în funcție de regulile jocului și de tipul de model realizat.
 • În timpul jocului vei concura cu alți jucători pentru a completa modelele cât mai rapid. Dacă mai mulți jucători completează un model în același timp, atunci premiul aferent va fi împărțit între ei.
 • De exemplu dacă premiul pentru 2 linii este 20 lei și 4 jucători completează 2 linii în același timp fiecare va primi câte 5 lei.

Bingo 75 Ball – Variant

unibet bingo 75 var

75-ball este una dintre variantele populare ale jocului propriu-zis, iar Unibet Bingo oferă o gamă diversificată de camere de tipul 75-ball pentru jucătorii săi.

Acest joc se joacă cu un talon care are 5x5 celule, iar numerele sunt extrase aleatoriu dintr-o urnă. Talonul are o casetă goală în centrul său, astfel încât există un total de 24 de posibiltăți care trebuie marcate pentru a completa talonul.

Câștigurile în Bingo 75-ball pot fi acordate pentru diverse modele, cum ar fi completarea primului rând, a două linii, a unui model specific sau completarea întregii cartele (Full House).

Această varietate de opțiuni face ca jocul să fie interesant și plin de suspans.

Bingo cu 90 de bile

unibet bingo 90 bile

Bingo online cu 90 de bile este o altă variantă populară a jocului propriu-zis. Acesta se joacă cu un bile de la 1 la 90. Ceea ce diferențiază acest tip de bingo sunt atât numerele, cât și structura biletelor de joc.

Iată câteva elemente specifice pentru jocul cu 90 de bile:

 • Bilele cu numere de la 1 la 90: în jocul cu 90 de bile vor fi evident, 90 de numere, de la 1 la 90.
 • Biletul de joc: Biletul de joc este format din 3 rânduri și 9 coloane. Pe fiecare rând sunt așezate câte 5 numere și 4 locuri goale (neacoperite). Un bilet are astfel 15 posibilități și 12 locuri goale, pentru un total de 27 de spații de pe acesta.
 • Extragerea numerelor: Numerele de la 1 la 90 sunt extrase la întâmplare. Dacă un număr extras corespunde cu un număr de pe biletul tău, acel număr va fi marcat automat.
 • Obiectivul: Scopul este de a completa unul dintre tipurile de modele specifice pentru bingo cu 90 de bile. De obicei vei juca pentru a completa o linie (toate cele 5 numere de pe un rând), 2 linii (10 posibilități de pe 2 rânduri) sau biletul complet (toate cele 15 numere de pe bilet).
 • Câștigurile: Premiile sunt acordate în funcție de tipul de model completat. Dacă completezi o linie sau două linii vei câștiga recompense mai mici, în timp ce completarea întregului bilet (Full House) aduce un premiu mai mare.

Camere la Unibet Bingo

camere unibet bingo

Operatorul oferă o varietate de camere de bingo dezvoltate de Relax Gaming, oferind jocuri de bingo atât cu 75 de bile, cât și cu 90 de bile.

Aceste camere oferă o gamă variată de opțiuni de joc pentru iubitorii acestui concurs și permit jucătorilor să aleagă între extragerile de 75 sau 90 de bile, în funcție de preferințele lor.

Având 9 camere de bingo operatorul oferă o experiență bogată și variată de bingo online.

Fiecare cameră poate avea propriile reguli, astfel încât jucătorii pot găsi cu ușurință o cameră care se potrivește preferințelor lor.

De asemenea, aceasta oferă oportunitatea de socializare cu alți jucători, făcând experiența mai interactivă și distractivă.

Camerele oferă o gamă variată de fonduri de pariere pentru a se potrivi diferitelor preferințe și bugete ale jucătorilor.

Cu fonduri de pariere între 80 RON și 20.000 RON, jucătorii au posibilitatea de a alege nivelul de pariere care li se potrivește cel mai bine.

În camerele de bingo, prețul unui bilet sau a unei cărți poate varia în funcție de valoarea premiului și de nivelul fondurilor de pariere.

Aceasta înseamnă că poți alege să joci în camere cu premii mai mici sau mai mari în funcție de obiectivele și preferințele tale.

Grand Prix, The Podium sau All Stars sunt printre cele mai cunoscute camere de bingo oferite de Unibet, care adaugă o notă de distracție și concurență jocului de bingo.

Detaliile și caracteristicile specifice ale camerelor de bingo, printre care și The Podium, All Stars Grand Prix Bingo ies în evidență prin jackpot-urile progresive foarte ridicate, ce pot aduce șanse mari de câștig.

Mini jocuri la Unibet

unibet minijocuri

Mini jocurile în cadrul platformei Unibet Bingo sunt o modalitate distractivă de a completa experiența ta de joc și de a câștiga premii suplimentare.

Acestea oferă o pauză de la extragerile principale și adaugă un element suplimentar de distracție și adrenalină.

Operatorul oferă o gamă variată de sloturi online care pot fi jucate ca mini jocuri. Acestea sunt similare cu jocurile de păcănele tradiționale și oferă șansa de a câștiga premii în bani reali.

Jackpot la Unibet Bingo

Aceste jocuri de la Unibet oferă oportunități de câștig interesante, mai ales în ceea ce privește jackpoturile. Iată cum poți avea șanse de a câștiga astfel de premii mari.

Jackpoturi progresive

Acestea sunt jackpoturi care cresc pe măsură ce jucătorii cumpără bilete și joacă jocul și le poți găsi la multe camera de bingo la Unibet, precum All Stars sau Grand Prix. 

jackpot progresiv bingo unibet

Pentru a câștiga un astfel de jackpot, trebuie să obții un anumit tip de combinație câștigătoare într-un număr limitat de extrageri.

De exemplu, pentru jackpotul progresiv la Bingo poate fi necesar să completezi un cupon întreg cu un număr limitat de extrageri. Dacă reușești acest lucru vei câștiga jackpotul progresiv, care poate fi semnificativ.

Jackpoturi fixe

Unele jocuri de bingo oferă jackpoturi fixe, pe care le poți găsi în camera precum All Stars sau The Pitch.

Acest lucru înseamnă că suma premiului este constantă și nu crește odată cu numărul de jucători sau extrageri.

Pentru a câștiga un astfel de jackpot ar trebui să completezi un cupon întreg de bingo într-un număr specific de extrageri.

Concluzii despre Unibet Bingo

Unibet oferă o gamă variată de opțiuni pentru fanii jocului de bingo. Cu peste 35 de camere, inclusiv opțiuni de joc gratuite pentru începători, există ceva pentru toată lumea.

Platforma oferă atât jocuri de bingo cu 75 de bile, cât și cu 90 de bile, precum și o gamă diversificată de mini jocuri pentru a menține distracția pe tot parcursul sesiunii.

Unibet este o destinație potrivită pentru toți fanii jocului de bingo, indiferent de nivelul de experiență.

Cu o gamă largă de camere, mini jocuri distractive și șanse de câștig atractive, această platformă oferă o experiență online captivantă și interactivă.

Joacă responsabil și bucură-te de experiența de joc într-un mod sigur și controlat.

Distracția și relaxarea ar trebui să fie obiectivele principale ale jocurilor de noroc, iar respectarea unor reguli simple, precum stabilirea unui buget de joc, limitarea timpului de joc sau neîncercarea de a recupera pierderile te pot ajuta să menții controlul.

Articole utile Unibet

În încheiere vreau să îți prezint o listă cu articole care ți-ar putea fi de ajutor dacă vrei să începi să joci la Unibet: