Turnee de poker in valoare de 2.000 de euro in fiecare saptamana la Unibet

0

Pariorii au acum si mai multe motive sa-si joace biletele la casa de pariuri online Unibet (deschide cont acum). Pe langa faptul ca primul pariu este 50% fara riscuri pana la 150 RON, acum agentia ofera clientilor fideli si intrari la turnee de poker.
turnee freeroll la unibetPlaseaza un pariu de cel putin 50 RON la Unibet marti, miercuri sau joi si vei primi un tichet de intrare la un turneu freeroll cu premii in valoare de 1.000 de euro.

Plaseaza un pariu de cel putin 50 RON la Unibet vineri, sambata, duminica sau luni si vei mai primi inca un tichet la un turneu gratuit cu premii totale de 1.000 de euro.

Prin urmare daca plasezi in fiecare saptamana cate doua pariuri eligibile vei putea lua parte la doua turnee de premii cu valoare totala de 2.000 de euro. O ocazie foarte buna pentru a-ti mari banca la pariuri.

Pentru a participa la un anumit turneu apasa pe tichetul primit in contul Unibet (D. ONJN 2164 / 28.08.2015). In lobby-ul de poker vei gasi aceste turnee denumite 1.000 euro Betting Freeroll.

Nu mai pierde timpul si pariaza chiar acum un pariu eligibil (cu miza de cel putin 50 RON) la Unibet pentru a primi tichet de intrare la urmatorul turneu cu premii de peste 4.000 RON!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here